Whisky and Food - sushi

Sushi a skotská whisky? Pro mnohé neznalé naprosto nesourodá dvojice. A přitom se jedná o jednu z nejkrásnějších kombinací, jakou si lze jen představit. A pokud se sejdou dva odborníci, je to nejen pohádka pro chuťové a čichové buňky, ale také možnost, jak příjemně strávit večer. Během této ochutnávky do světa skotské whisky návštěvníky uvede Václav Rout, předseda Single Malt Whisky Clubu CR a přední odborník na skotskou whisky v České republice, a o sushi povypráví a před zraky diváků výrobu jednotlivých chodů předvede Petr Lambert, přední český odborník na japonskou kuchyni, které se již od roku 2000 profesionálně věnuje (Tókjó ói-zushi, Japonsko; Goto, Inuyama, Japonsko; Sushi Taro, Washington, USA; Miyabi, Praha, atd.).

Rezervace míst jen do zaplnění kapacity na kilt@seznam.cz